søndag den 13. februar 2011

Clash of the Titans

*one step up*

Ligenu og her frygter jeg intet mere end intensiteten.

Skabsskelletter, rockerbander, EU-direktiver - mød mig i mørket og vi afgør det dér! Face en face!

Men intensiteten, den åbne dør indtil afhængigheden, voldsomt dekoreret med rosenflor og emotionel logik. Uhadadadada. Farlige, fristende forestillinger, der ligger på lur og afventer det afgørende sårbare øjeblik hvor nådesstødet kan sættes ind, og Hades atter sendes retur til underverdenen.

Jeps - igår var store filmsdag;)

Miniudgaven og jeg var en lille sviptur rundt om Blockbuster <--- reklameindslag - der var premiere på Grusomme Mig, en tegnefilms, som vi har ventet på med glæde og længsel.  Uden at afsløre for meget af de spændende intriger og det skarpladte plot, vil jeg (på opfordring) gøre opmærksom på den indledende sekvens, hvori der bl.a. indgår en oppustelig pyramide. (hvilket udløste en temmelig lummer disskusion om attrapper som sådan og fordelene ved the real deal).

Metaforisk set er det dog en temmelig stor mundfuld at tage hul på - og det er søndag!

(heaven must waitikon)

Anyway - mor her fik sin egen lille hyggestund af spænding med hjem - filmsen Clash of the Titans, hvor bla. (og vi nævner i flæng) Mads Mikkelsen, i oldgræsk uniform, meget mandig, svedende og kampklar - i kender resten;)

Clash of the Titans er en lille del af fortællingen om halvguden Perseus, søn af Zeus og en dronning etellerandet ligegyldigt,  og det valg, han står overfor da farmand meget venligt tilbyder ham en plads i Olympen. Kom og vær Gud! Kom og leg med alle de små menneskebørn, vi har skabt - ene og alene til vor fornøjelse og adspredelse. Mærk intensiteten i legen, beruselsen ved magten over de små sjæle. Kontrollér deres jordiske færden fra vugge til grav, lev og nær dig ved deres tilbedelse og kærlighed (det rene svir).

Perseus takker pænt nej tak ...

Perseus er ikke tabt bag en vogn eller kommet ind med 4-toget. Perseus ser, tydeligere end Guderne selv, det afhængighedsforhold, som han vil komme til at leve i - og under. Han vælger (meget fornuftigt) blot at være menneskelig ...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar