søndag den 6. juni 2010

Fra leverpostej til topliste

I burde prøve det her, tøser. Det er et sus af de helt store ... særligt hvis du et eller andet sted nede i din soul´s core gemmer på resterne af din teen-tids opturs-fed fornemmelse; i ved, det øjeblik hvor hver eneste sultne røver på Sølvknappen i Rønne lader sit lysne blik vandre anerkendende op og ned at dit gennemstylede 80'er look. Det sker jo at vi trænger;)

Opskriften er forbavsende simpel (og billig) og jeg ville ikke være den søstersoli darhme, som jeg bestræber mig på at være, hvis jeg ikke delte opskriften med jer andre tøser derude!

1. Du opretter en profil - dersom du ikke allerede har en - på i ved nok hvor (d.dk). Dette sted er skræddersyet til formålet, da hele konceptet er bygget op omkring forkælelse af øjet. Det simpelthen vrimler med muligheder for at flashe dine billeder.

2. Du hæver din almindelige smertetærskel og underlægger dig en kyndig autodidaktstylist-venindes vilje. Her kan det anbefales, at du undervejs snupper en enkel pils eller nowet og ellers styrer din kæft. Det her er en timelang proces, og hun ved hvad hun gør. Det ved du ikke!!

3. Web-cam! But why?
Her kan indstilles til lidt lækkert lys og skyggeeffekt, og hånden på hjertet; der skal tages ræddi mange pics, før du rammer lige ind i netop det udtryk, det look, som fremhæver dine allerbedste sider, og slører de værste. Ca. en halvtreds stykker?

4. Det går som lort!
Du ligner og føler dig som en overpyntet forstadsmadamme, og lige netop her er er det top-timing, når sado-stylisten hælder hvidvin i glasset, flår pynten af Sct. Gertrud og ifører hende en halter-neck bodega-west.
Hallo!

5. Dine nye toplirede pics sendes videre til hende den proffe billedmagerske. Hun er satme go' til at leg med skygger og lys.

6. Du og sadisten brygger en blog sammen om dengang da du rent faktisk havde et aktivt og spændende sexliv. Her skal du nok en 20 år tilbaws i tiden ... *suk*

7. Din profil text.
Hahahahahah! Glem det. Det er spild af tid og go'e kræfter.

8. Timing is everything!
En god lider-blog har den største effekt, hvis den præsenteres om aftenen. Så er den ikke længere! ... og jo her kan jeg garantere for, at der ryger nogle knapper i boxershortsne rundt om i de små stuer.

9. Så skal du til lommerne! Smertefuldt, som dette kan være, er det alle pengene værd. Du indkøber nu for Dkr. 27.- sms-klip. Tro det eller ej - de virker som en drøm derover på blåbær siden. De klikker som gale, når dine nye pics ruller over skærmen - og igen text ...

10. Stay online ... come what may! Og det er of the outmost importance - blåbærdrengene surfer online profiler ... Eventuelt kan du alliere dig med en god portion selvironi og et glas samarin. Det, der lander i din indbakke fra nu af er ikke for svagpissere!!!

11. Vent! ... du vil nu være ved at runde de 1. 100-150 besøgende. Is i maven søster!

12. Den næste, og den sidste sms sendes op, her kan du igen med fordel kaste en mindre mad- og linx blog op samtidig ... well, det virkede for mig ... jeg rundede på det tidspunkt o. de 300 besøgende indenfor et døgn!! - og en 3. plads på toplisten. (hånden på hjertet - der ER altså ingen, der kan slå babserne)

Så kære søster derude. Snyd ikke dig selv for denne her oplevelse!

Her er et 12-trins program, som rent faktisk virker!

9 kommentarer:

  1. Ha ha ha - fed blog!! Men 50 kan altså ikke gøre det, Beritpigen!

    SvarSlet
  2. Shyyyyyy.

    Kan du bare ikke for engangs skyld lade mig bevare lidt af min værdighed!

    SvarSlet
  3. Det behøver slet ikke være så svært. En god kavalergang (den kan også fakes) og så er den hjemme.

    SvarSlet
  4. ... lige dér kan jeg så ikke være med, Fairy. Jeg måtte tage den lange vej rundt;)

    SvarSlet
  5. Strutmås19 skal måske genoplives! Eller...

    Og klart du får så mange besøg - pivlækre billeder ;)

    SvarSlet
  6. Det er meget muligt at I kan "trylle" med diverse indstillinger i Photoshop...meeeen udgangspunktet skal sgu være i orden!!Dérfor,og kun derfor,lykkes det for jer..:)

    (Skrevet uden nogen som helst bagtanker!!)

    SvarSlet
  7. Tak Søren;)

    Hvornår er det vi skal ud?

    Katjapigen - du er og bliver mit lys;)

    SvarSlet
  8. ... og med hensyn til strutmåsen, jow, babserne derinde trænger til lidt seriøs konkurrence!

    SvarSlet
  9. Snart....det er lige om hjørnet,Berit...;)

    SvarSlet