torsdag den 3. juni 2010

Da bloggen blev rød ...

Husker i tøsebarnet fra igår?

Hun kom, hun så ... og hun lagde bloggen ned!

Men først en lille forklaring, om hvordan bloggen på d.dk. hænger sammen. Denne her blog er ikke som blogspots andre steder. Den befinder sig på et datingsite, *overraskelsesikon*. Og hånden på hjertet, den virker som et fluepapir med extra klister for os kvinder, som ikke kan stå for en ordmagter. (forklaring følger i en anden blog).

En mand behøver ikke at være mere end almindeligt orienteret udi forførelsesteknikker for at få øje på det flirte potentiale, der ligger i det skrevne ord. Det enestående virkemiddel pennen kan være, på et site hvor det visuelle, er i højsædet.

Eller hårdt mod hårdt! Hvis du ikke umiddelbart kan kæle for en kvindes øje, fortsætter du blot længere ind - ind bagved øjnene! ... og det er langt mere effektivt ...

Det her handler i virkeligheden om territorieafpisning versus hårlak! For hvilke, meget forventelige, reaktioner vil der ikke komme, hvis du pludselig ser dig slået på dét, der oprindeligt var din slagmark, dit jagtrevir. Og endda af en kvinde!

Hun kom, hun så ... og hun satte en kædereaktion igang.

Først lidt forsigtigt, med fingeren i jorden og situationsfornemmeren i højeste alarmberedskab, men efterhånden med større selvsikkerhed skrev hun blogs til kvinder, om kvinder; om sine egne oplevelser, tanker og følelser om kærligheden, det onde og grimme, volden, misforståelserne, misbrug, afhængigheder ...

Hun skrev om det at være sårbar, og hun lagde ikke fingrene imellem!!

... og blodet flød til tænderne på alle os andre kvinder.

Nu blev der blogget om ALT! Om at det, der berørte os, om det vi havde oplevet, vores ex'er, vores ønsker og forventninger til kærligheden, til de mænd, som vi fremover ville tillade os at lukke ind i vores liv. Kravene til manden steg i takt med bloggeriet. Nu var ord ikke længere nok - der skulle handling til. De skulle vise os at de var gode, stabile og langtidsholdbare mænd. Mænd, der virkelig ønskede tosomheden og parforholdet.

Og de skulle gøre dette gennem deres handlinger - ikke deres ord!

Føj for satan den sved ...

6 kommentarer:

  1. Shake'n'bake ;o)

    (pssst...for store ord om en helt almindelig tøzepige)

    MEN...når det er sagt, så vil jeg mene, at alle har potentiale for at kick starte kædereaktioner - den slags sker, når facader falder og hudløs grim ærlighed smides i skudlinjen...alle har en historie, der er værd at undres og forarges over - ved Gud hvor ville jeg ønske, at de ville fortælle den.

    SvarSlet
  2. Jeg sagde det til dig allerede den gang. Det, du startede, var ikke det du tror.

    Du gav kvinderne taleretten, ved at gå foran. *varm og blød om hjertet feminist ikon*

    I morgen kommer jeg lidt mere ind på selve skiftet. Fra territorieafpisning til hårlak.

    Stay tuned;)

    SvarSlet
  3. Jeg må så sige jeg er pænt uenig. Det er okay, ik'?

    SvarSlet
  4. Hvis du vasker op som du snakker, så bliver servicet eddermagme rent.
    dengse.wordpress.com

    SvarSlet
  5. Har du noget med Guldkant eller andet arvegods, må du heller gemme det væk ...;)

    WB MrRygeOSt

    SvarSlet