søndag den 6. marts 2011

Nasseprins!

2. del: Being mindfucked the bad way!

Jeg er jo ond - ingen tvivl om det, så hvorfor lade al den dejlige ondskab ligge og flyde til ingen verdens nytte. Idag - og nyd det nu endelig - vil jeg skrive fra det allerondeste og ornly syge hjørne af min snørklede bevidsthed.

Det har jeg gjort én gang før - sådan for alvor. Det faldt ikke i verdens bedste grøde, men jeg lærte af det. Jeg lærte at kunne give tanken fri. Placere den her, og iøvrigt være parat til at tage de klask, der ville komme i den forbindelse.

Det døde jeg ikke af! (faktisk følte jeg mig voldsomt levende bagefter - og detoxet for det grimme indeni).

Dengang skrev jeg om mit møde med Libertineren - altså min udgave, og jeg bar t-shirten med idiot på ryggen i rigtig lang tid bagefter. Det er sgu iorden. Min dumhed, mine konsekvenser. Eller som Morisette synger; you live, you learn!

Jeg har så lært ikke at falde for Libertineren igen - hmm. Måske - hvis jeg keder mig en dag;)

Mit næste step-down kom da jeg mødte Nasseprinsen! (nu ved jeg at der sidder min. 1 derude, som ryster opgivende på hovedet, men du må da indrømme, at min responstid på de her uheldige typer er blevet noget forbedret det sidste års tid).

Nasseprinsen er en ækel lille størrelse. Så er det sagt. Mange gange godt kamufleret på sæt og vis, dog ikke mere end at sporene er der. De følger ham, som det der lysegrønne slim, du engang imellem kan være så heldig at få med som gratis gave, når du køber Anders And. (mit liv er rigt!)

Og - hov! nu får jeg det her indre billede af en rustrød dræbersnegl, der systematisk æder sig igennem venindekvindens kolonihave. Dem halverer vi uden anger med skuffejernet?, når de dukker op. (damn, det vrimler jo med gode metaforer her ... men idag er ikke en metafor dag. Idag er en meget bogstavelig dag.)

For nu at blive meget konkret, og ditto personlig ...

Nasseprinsen giver ikke frivilligt noget fra sig!

Nasseprinsen er derimod rigtig god til at modtage! Det er nok i virkeligheden, det han er allerbedst til. Han bliver glad og varm indeni, hver eneste gang du har taget noget med. Smøger, vin, omsorg, slik, sodavand og kærlighed forsvinder som dug for solen, og du kan roligt være velforsynet næste gang oss. Der er plads til endnu mere hos mester dér!

Faktisk er det en god idé ALTID at have noget med - det kan afstedkomme en vis utilfredshed og opfattes som mangel på god vilje, hvis du ikke lige ...

En anden ting du skal huske, er at han trives allerbedst hjemmehos dig. Her kan han udleve sine allerfineste sider som gæst i huset. Kan det kombineres med hans hjemmearbejdstid, kan du være helt sikker på at han vil involere dig på alle mulige måder - (selvom det er ham, der hæver lønnen).

... og bliv ikke overrasket over hvor hurtigt han kommer til at føle sig hjemme - eller de brugte håndklæder på badeværelsesgulvet.

Er du ydermere så heldig, at skulle tage del i en festlig lejlighed, fødselsdag (evt. hans) eller en tilstundede højtid, så er det for Nasseprinsen, en ubegrænset fornøjelse at forestille sig alt det, lige netop DU, vil gøre i den anledning. No limits-konceptet kommer på bordet, for tænk lige en ekstra gang over, hvor jublende fornøjet han vil blive.

Eksemplerne er legio - deres antal er 666! 

-  men jeg bliver sgi både lidt træt og en anelse mellemfornøjet af at tænke på, at jeg hoppede direkte med på den linie fuck-du-er-naiv-kvinde!

Det lå jo lige der foran næsetippen, og stank af gammelt muld og døde egern, men ville jeg lytte - neeeej!

Så kære kvinde derude - har du som jeg hang til periodiske trips ud af den mentalt masochistiske afvej, så fortvivl ikke - Nasseprinsen har "næse" for lige netop dit overload af omsorg, kærlighed og overskud - and he will find you ...

3 kommentarer:

  1. Been there. Done that. I den forbindelse har tiden været min bedste ven. Skide god blog, forøvrigt. Elsker din evne med ord.

    SvarSlet
  2. Mange tak, Gitte. Vi kender ham vist alle sammen:)

    SvarSlet
  3. Jeg er ret sikker på, jeg så har sparet en H......s bunke tid, for lur mig da lige om ikke, jeg tog Libertineren og Nasseprinsen i én og samme person.

    Er jeg så dobbelt så klog nu??

    ... jeg er i hvert fald noget mere slidt.

    :-D

    SvarSlet